HI, IK BEN SORAYA!

Samen met mijn team bieden wij juridische bescherming aan jonge ondernemers (met of zonder een vennootschap). We geven je advies en maken juridische documenten op die je begrijpt en die passen bij jouw visie en identiteit.

Transparant juridisch advies is geen privilege, maar een recht 

Als ondernemer is de stap om juridisch advies in te winnen vaak groot. Je komt terecht in een wereld waar je niets van begrijpt en hebt het gevoel dat anderen naar eigen goeddunken aan de haal gaan met jouw rechten en voorwaarden.

Ik zag het van dichtbij toen mijn mama als onderneemster geen gehoor vond in de ingewikkelde, logge juridische wereld. Geen advocaat die haar kon helpen met duidelijk advies dat ze begreep en waar ze iets aan had.

Misschien is dat wel de reden waarom ik tijdens mijn studies Rechten aan de KUL destijds koos voor de specialisatie Vennootschapsrecht en Commercieel Recht. Iedereen heeft het recht om hun dromen te volgen en hun eigen agenda te bepalen. Met juridische documenten die je als ondernemer niet alleen begrijpt, maar waar je bovendien 100% achter staat.

De juridische kant van je onderneming lijkt voor jou misschien niet meteen iets waar je het warm van krijgt, maar dat wil niet zeggen dat je niet op een aangename, hartelijke manier kan geholpen worden. Vandaar de naam “The Legal House”: bij mij kom je niet in een kil zakenkantoor terecht waar je een nummer bent. Ik wil jou in de watten leggen zoals een gast die op bezoek komt in mijn huis.

Advies op maat van jouw bedrijf

Geen one size fits all templates, maar juridisch advies en documenten volledig op maat van jouw input, jouw visie en de identiteit van jouwbedrijf. Zo run jij vol zelfvertrouwen je zaak volgens je eigen voorwaarden én in overeenstemming met de (Belgische) wetgeving.

MEET THE TEAM

Als CEO wilde ik de vrijheid voelen om mij op juridische vraagstukken te kunnen focussen en daarmee een verschil in de ondernemerswereld te maken. Hiervoor had ik structuur, duidelijkheid en vertrouwen in de backoffice van mijn bedrijf nodig. Iets dat ik niet alleen wilde (en kon) neerzetten.

Ik noem daarom de twee dames van She OBM niet voor niets mijn miracle workers. Wie de twee dames zijn, vertellen zij graag zelf:

Lydia

Lydia

Hi, ik ben Lydia! Een van de gezichten van She OBM. Na een carrière in communicatie en project management, moedigde het leven me aan om een complete ommekeer te maken. Met de focus op vrijheid en de wens om impact te maken, verhuisde ik naar de andere kant van de wereld en ging ik samenwerken met inspirerende en ambitieuze ondernemers. Mijn missie? Vrouwelijke CEOs helpen om te groeien, een bijzondere impact te maken en een bedrijf te creëren dat past bij het leven dat zij voor ogen hebben.

Mijn passie om de wereld te ontdekken gaat hand in hand met het drinken van cappuccino met de perfecte schuimlaag op de mooiste plekken.

Carmen

Carmen

En hallo, ik ben Carmen! Het andere gezicht achter She OBM. Na een paar jaar in de HR-wereld voelde ik dat er meer voor mij was weggelegd. Ik wilde iets doen dat in lijn lag met mijn verlangen naar vrijheid en positieve impact. Dus waagde ik de sprong in het diepe en nu werk ik elke dag met inspirerende vrouwelijke ondernemers! Mijn doel? Ondernemers helpen de perfecte balans te vinden tussen vrijheid en succes, en hen te laten ervaren dat ze de CEO kunnen zijn die ze altijd voor ogen hadden.

Terwijl ik al vanaf 2021 de wereld over reis sta ik aan de voet van het grootste avontuur denkbaar: mama-to-be (oktober 2023)!

Waarom kiezen voor
The Legal House?

OP MAAT & IN MENSENTAAL

Hopelijk hou je van babbelen, want ik wil alles over jou weten. Wat is jouw visie, hoe ziet je bedrijf eruit, waar wil je naartoe, wat heb je nodig?

Met deze info maak ik een plan van aanpak op om de documenten op te stellen die jij nodig hebt (en énkel die documenten, ik verkoop je niets wat je niet écht nodig hebt).

Samen nemen we de documenten door, zodat ik eventuele onduidelijkheden kan toelichten.

PERSOONLIJK & EMPATHISCH

Naast de verschillende 1-op-1-gesprekken houden we ook contact per mail.

Heb je een vraag? Ik ben er voor jou. Bel me of stuur een e-mail en ik help je verder.

TRANSPARANTIE & COMMUNICATIE

Het is mijn missie om jou juridisch te beschermen, je begrijpbaar advies te geven en documenten te bezorgen die passen bij jouw visie en identiteit. Die missie uit zich in mijn eigen manier van communiceren: je weet vooraf hoeveel het zal kosten, hoe de facturatie gebeurt en hoe ik te werk ga. Komen er in de loop van het traject nog zaken bij, dan communiceer ik daar open over, zodat jij altijd weet wat je kan verwachten.

Nood aan juridische ondersteuning?

Wil je weten hoe ik jou op juridisch vlak kan bijstaan? Neem een kijkje bij de diensten die ik aanbied.

Wil je meteen aan de slag met de juridische basis van je vennootschap? Neem contact op of vraag een intakegesprek aan.