HI, IK BEN SORAYA!

The Legal House geeft advies en maakt juridische documenten op die jij begrijpt én volledig passen bij je visie en identiteit. Voortaan geniet jij als ondernemer (al dan niet met een vennootschap) van juridische bescherming. 

Duidelijk juridisch advies is geen luxe, maar een recht

Juridisch advies inwinnen is voor velen een opgave. Advocaten en juristen spreken vaak in hele moeilijke termen, waardoor je niet mee bent in het legal verhaal. Je blijft achter met het gevoel dat je niet goed weet wat nu wel en niet kan.

Nee, dat gaan we bij The Legal House niet doen.

Wij vertalen al dat vakjargon naar mensentaal. Klare taal. Zo win jij alle informatie in om je businessdromen na te jagen. Hebben we daar niet allemaal recht op?

Je vertrekt met een goed gevoel, juridisch advies en ontvangt later de juridische documenten die je als ondernemer niet alleen begrijpt, maar die ook perfect toepasbaar zijn in je business. Legal stuff is fun.

Advies op maat van je bedrijf

Geen one size fits all templates. De Belgische wetgeving blijft wat ze is, maar binnen dat kader hebben we de touwtjes in handen. Jij doet je vraagstuk, visie en bedrijfsidentiteit uit de doeken en wij brengen de legale aspecten in orde. Allemaal zodat jij boordevol zelfvertrouwen en volgens je eigen voorwaarden je zaak runt.

MEET THE TEAM

Als CEO wilde ik de vrijheid voelen om mij op juridische vraagstukken te kunnen focussen en daarmee een verschil in de ondernemerswereld te maken. Hiervoor had ik structuur, duidelijkheid en vertrouwen in de backoffice van mijn bedrijf nodig. Iets dat ik niet alleen wilde (en kon) neerzetten. Ik noem daarom de 2 dames van She OBM niet voor niets mijn miracle workers.

En dan is daar nog mijn Virtual Wizard. Wie deze dames zijn, vertellen zij graag zelf:

Lydia

Lydia

Hi, ik ben Lydia! Een van de gezichten van She OBM. Na een carrière in communicatie en project management, moedigde het leven me aan om een complete ommekeer te maken. Met de focus op vrijheid en de wens om impact te maken, verhuisde ik naar de andere kant van de wereld en ging ik samenwerken met inspirerende en ambitieuze ondernemers. Mijn missie? Vrouwelijke CEOs helpen om te groeien, een bijzondere impact te maken en een bedrijf te creëren dat past bij het leven dat zij voor ogen hebben.

Mijn passie om de wereld te ontdekken gaat hand in hand met het drinken van cappuccino met de perfecte schuimlaag op de mooiste plekken.

Carmen

Carmen

En hallo, ik ben Carmen! Het andere gezicht achter She OBM. Na een paar jaar in de HR-wereld voelde ik dat er meer voor mij was weggelegd. Ik wilde iets doen dat in lijn lag met mijn verlangen naar vrijheid en positieve impact. Dus waagde ik de sprong in het diepe en nu werk ik elke dag met inspirerende vrouwelijke ondernemers! Mijn doel? Ondernemers helpen de perfecte balans te vinden tussen vrijheid en succes, en hen te laten ervaren dat ze de CEO kunnen zijn die ze altijd voor ogen hadden.

Terwijl ik al vanaf 2021 de wereld over reis sta ik aan de voet van het grootste avontuur denkbaar: mama-to-be (oktober 2023)!

Sira

Sira

Als virtual assistant ondersteun ik The Legal House met onder andere social media en mailbox beheer. Zo heeft Soraya meer tijd om te doen waar zij goed in is: het ondersteunen van ondernemers op juridisch gebied!

Als digital nomad kan ik dit via mijn laptop vanuit de hele wereld doen, zolang er een goede internetverbinding is. Het is geweldig om mijn passie voor reizen op deze manier te combineren met het supporten van ondernemers.

Het is mijn missie om het leven van degenen waarmee ik samenwerk leuker & makkelijker te maken, zodat er meer vrijheid ontstaat. Een waarde die voor mij persoonlijk heel belangrijk is.

Ben jij mijn Legal Wizard?

The Legal House gaat groeien en zoekt een partner in crime!

Gezocht:

Juridische rechterhand met al een eerste ervaring en passie voor het ondernemingsrecht.

Waarom jij kiest voor
The Legal House?

OP MAAT & IN MENSENTAAL

Ik wil alles over je weten: je visie, je bedrijfsstructuur, je dromen, je noden.

Zodra ik een beeld van je situatie heb, schets ik een plan om jouw documenten op te stellen.

Daarna praten en duiden we. Jij blijft met geen enkele vraag achter en kan met een gerust hart verder bouwen aan je zaak. 

PERSOONLIJK & EMPATHISCH

We zien elkaar niet alleen tijdens onze babbels, we houden ook contact via e-mail.

Heb je een vraag? Ik sta klaar. Neem dus die telefoon of stuur me een e-mail.

TRANSPARANTIE & COMMUNICATIE

The Legal House is er om je juridisch te beschermen, je begrijpbaar advies te geven en je documenten te bezorgen die perfect zijn afgestemd op je visie en identiteit.

Ik neem je op voorhand mee doorheen de stappen. Zo weet je wat je mag verwachten, over welke investering we spreken en hoe de betaling verloopt.

Nood aan juridische ondersteuning?

Benieuwd hoe ik je op juridisch vlak kan helpen? Neem een kijkje bij mijn aanbod.

Ga jij liever dadelijk aan de slag? Ik leer je graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek.