HI, IK BEN SORAYA!

De CEO en founder van The Legal House. Als advocate met ruim 10 jaar ervaring help ik samen met mijn team groeiende ondernemers met the legal stuff! Wij geven advies en maken juridische documenten op die jij begrijpt én volledig passen bij je visie en identiteit, zodat jij als ondernemer geniet van juridische bescherming. 

Duidelijk juridisch advies is geen luxe, maar een recht

Juridisch advies inwinnen is voor velen een opgave. Advocaten en juristen spreken vaak in hele moeilijke termen, waardoor je niet mee bent in het legal verhaal. Je blijft achter met het gevoel dat je niet goed weet wat nu wel en niet kan.

Nee, dat gaan we bij The Legal House niet doen.

Wij vertalen al dat vakjargon naar mensentaal. Klare taal. Zo win jij alle informatie in om je businessdromen na te jagen. Hebben we daar niet allemaal recht op?

Je vertrekt met een goed gevoel, juridisch advies en ontvangt later de juridische documenten die je als ondernemer niet alleen begrijpt, maar die ook perfect toepasbaar zijn in je business. 

Advies op maat van je bedrijf

Geen one size fits all templates. De Belgische wetgeving blijft wat ze is, maar binnen dat kader hebben we de touwtjes in handen. Jij doet je vraagstuk, visie en bedrijfsidentiteit uit de doeken en wij brengen de legale aspecten in orde. Allemaal zodat jij boordevol zelfvertrouwen en volgens je eigen voorwaarden je zaak runt.

MEET THE TEAM

Als CEO wilde ik de vrijheid voelen om mij op juridische vraagstukken te kunnen focussen en daarmee een verschil in de ondernemerswereld te maken. Hiervoor had ik structuur, duidelijkheid en vertrouwen in de backoffice van mijn bedrijf nodig. Iets wat ik niet alleen wilde (en kon) neerzetten.

De 5 teamleden van The Legal House vertellen graag zelf wie zij zijn:

Lydia

Hi, ik ben Lydia! Een van de gezichten van She OBM. Na een carrière in communicatie en project management, moedigde het leven me aan om een complete ommekeer te maken. Met de focus op vrijheid en de wens om impact te maken, verhuisde ik naar de andere kant van de wereld en ging ik samenwerken met inspirerende en ambitieuze ondernemers. Mijn missie? Vrouwelijke CEOs helpen om te groeien, een bijzondere impact te maken en een bedrijf te creëren dat past bij het leven dat zij voor ogen hebben.

Mijn passie om de wereld te ontdekken gaat hand in hand met een heerlijke koffie en het waarderen van de kleine dingen in het leven.

Carmen

En hallo, ik ben Carmen! Het andere gezicht achter She OBM. Na een paar jaar in de HR-wereld voelde ik dat er meer voor mij was weggelegd. Ik wilde iets doen dat in lijn lag met mijn verlangen naar vrijheid en positieve impact. Dus waagde ik de sprong in het diepe en nu werk ik elke dag met inspirerende vrouwelijke ondernemers! Mijn doel? Ondernemers helpen de perfecte balans te vinden tussen vrijheid en succes, en hen te laten ervaren dat ze de CEO kunnen zijn die ze altijd voor ogen hadden.

Al vanaf 2021 ga ik reizend de wereld over, met een grote passie voor de natuur, wildlife en verschillende culturen.

 

Sira

Als virtual assistant ondersteun ik The Legal House met onder andere social media en mailbox beheer. Zo heeft Soraya meer tijd om te doen waar zij goed in is: het ondersteunen van ondernemers op juridisch gebied!

Als digital nomad kan ik dit via mijn laptop vanuit de hele wereld doen, zolang er een goede internetverbinding is. Het is geweldig om mijn passie voor reizen op deze manier te combineren met het supporten van ondernemers.

Het is mijn missie om het leven van degenen waarmee ik samenwerk leuker & makkelijker te maken, zodat er meer vrijheid ontstaat. Een waarde die voor mij persoonlijk heel belangrijk is.

Tess
Hoi, mijn naam is Tess. Als advocate sta ik mee in voor het juridische luik van The Legal House. Ik ondersteun Soraya op het vlak van geschillenbeslechting, dat ook een gevolg kan zijn van de diensten die door haar ondernemers worden aangeboden aan hun respectievelijke klanten. Eén van de belangrijkste kerntaken van geschillenbeslechting is toch het bijstaan van cliënten tijdens juridische procedures voor de verscheidene rechtbanken en hoven in België. Ik sta nog altijd met evenveel zin en passie voor een rechtbank als bij het begin van mijn advocatencarrière in 2015, hetgeen zich uit in een doorgedreven inzet voor elk dossier en elke cliënt. Mijn missie? De functie van advocaat uitoefenen op een manier die in het belang van elke cliënt is: recht door zee, duidelijk en begrijpelijk, eerlijk en betrouwbaar.
Lieve

Hi, ik ben Lieve. Mama, met een passie voor koken, lekker eten en kleine lettertjes.
Na enkele jaren in de advocatuur, en daarna als ziekenhuisjurist en legal counsel in een corporate omgeving te hebben gewerkt, was ik op zoek naar meer vrijheid. Ik sta Soraya bij om ondernemers juridisch sterker in hun schoenen te laten staan. Samen met The Legal House maak ik er mijn missie van om juridische clausules helder toe te lichten. Ik verleen advies met de focus op jouw noden en uitdagingen als ondernemer.
Evenwicht is waar het om draait. Mijn creatieve uitlaatklep is zonder twijfel mijn blog waar ik lekkere recepten op deel. Niets leuker dan na een dag computerwerk en meetings de keuken in te duiken.

Waarom jij kiest voor
The Legal House?

OP MAAT & IN MENSENTAAL

Ik wil alles over je weten: je visie, je bedrijfsstructuur, je dromen, je noden.

Zodra ik een beeld van je situatie heb, schets ik een plan om jouw documenten op te stellen.

Daarna praten en duiden we. Jij blijft met geen enkele vraag achter en kan met een gerust hart verder bouwen aan je zaak. 

PERSOONLIJK & EMPATHISCH

We zien elkaar niet alleen tijdens onze babbels, we houden ook contact via e-mail.

Heb je een vraag? Ik sta klaar. Neem dus die telefoon of stuur me een e-mail.

TRANSPARANTIE & COMMUNICATIE

The Legal House is er om je juridisch te beschermen, je begrijpbaar advies te geven en je documenten te bezorgen die perfect zijn afgestemd op je visie en identiteit.

Ik neem je op voorhand mee doorheen de stappen. Zo weet je wat je mag verwachten, over welke investering we spreken en hoe de betaling verloopt.

Nood aan juridische ondersteuning?

Benieuwd hoe ik je op juridisch vlak kan helpen? Neem een kijkje bij mijn aanbod.

Ga jij liever dadelijk aan de slag? Ik leer je graag kennen tijdens een kennismakingsgesprek.